Live Your Life CD (Japan) – Michael Kratz

kr. 150,00

Vores forsanger, Michael Kratz, album fra 2018.

Denne Japanske udgave med 2 bonusnumre er for første gang til salg i Danmark.

Produkt beskrivelse

Live Your Life CD (Japan) med 2 bonusnumre – Michael Kratz

  1. We All Live In This Nation
  2. Live Your Life
  3. This Town Is Lost Without You
  4. What Did I ..?
  5. Never Take Us Alive
  6. Game Of Love (Over And Over
  7. Lying
  8. Paradise Lost
  9. Shade
  10. Bye Bye
  11. Dying Young
  12. In Between
  13. This Town Is Lost Without You (Acoustic version)
  14. I Don’t Know How (Acoustic version)