Presse tekst

Hula Hula leverer et hjertevarmt show dedikeret til den folkekære danske entertainer, Bamse.

Med alvor, humor og en dyb respekt for Flemming “Bamse” Jørgensens musikalske arv har Hula Hula skabt en uforglemmelig oplevelse for fans i hele landet. Med en stemme, der rammer Bamses glød lige på kornet, står tidligere Kandis-trommeslager Michael Kratz i front, stærkt bakket op af Bamses Venners tidligere guitarist Jes Kirstein, Johnny Madsens tidligere pianist Martin Jønsson, Claus Winther og Jesper Bang Pedersen, som tilsammen udgør Hula Hula.

Hula Hula har de seneste 10 år spillet alt fra større festivaler, haller og spillesteder til mindre lukkede arrangementer.

Showet, der tager publikum på en nostalgisk rejse gennem Bamses mest ikoniske sange, er blevet mødt med begejstring fra publikum og musikelskere på store og små scener. Hula Hula formår at fange Bamses autentiske lyd og energi, samtidig med at de inviterer publikum ind i deres jyske lune.

Der er dømt fest og fællessang, når Hula Hula indtager scenen. Med store hits som “Venner Kom Og Se”, “I En Lille Båd Der Gynger”, “Hvorfor Går Louise Til Bal”, “Kongens Have”, “Har Du Lyst”, “Alice” og “Tænker Altid På Dig”, kommer festen godt i gang. Og selvfølgelig bevæger Hula Hula sig dybere ind i det enorme repertoire og spiller både de største ballader og de originale fan-favoritter.

Hula Hula er:

Michael Kratz: Vokal
Jes Kirstein: Guitars, kor
Martin Jönsson: Keyboards, kor
Jesper Bang Pedersen: Bas, kor
Claus Winther: Trommer

Download Hula Hula pressekit

Pressekittet betsår af pressetekst, pressefoto med og uden logo, separat logo i hhv pink og hvid.
Dette materiale er altid opdateret og er det eneste der er godkendt til brug for arrangører og pressen.